Sommeren tilbake i desember

Sommeren tilbake i desember

Det er ikke meningen å virke belærende, men det er mulig du begår årets største blemme om du ikke innfinner deg på John DEE torsdag 8. desember. For da kommer det mannsterke popensemblet Broken Social Scene på besøk. Og skal vi bygge forventninger ut fra tidligere konserter her til lands, eller de drivende gode platene deres for den saks skyld, vil denne kvelden bli en klassiker.

Leverte på Quart
Da gruppen gjestet Quartfestivalen i 2004, skrev vår mann blant annet: (…) ”Det er nemlig så mange innspill og inspirasjoner i bandets lydbilde at det nærmest blir umulig å klarlegge hvor de egentlig hører hjemme. Blåserne leverer et lydsett ikke ulikt Dexy’s Midnight Runners‘ mens gitarøset ikke burde være ukjent for et band som Pavement. I tillegg frir de til sitt publikum ved første og beste anledning ved å rett og slett eksplodere i klapp, dans og fakter på scenen.”

Billetter på Posten
De to siste platene til gruppen, henholdsvis You Forgot It In People og Broken Social Scene, har vært små popåpenbaringer, og det vil bli utrolig spennende å se hvordan de forvalter låtmaterialet på scenekanten.

Hold derfor av torsdag 8. desember, og forbered deg på en kveld du vil fortelle barnebarna dine om. Billetten som koster den stakkarslige sum av 185 kroner, inklusive den famøse billettavgiften, og kan kjøpes på Billettservice eller på Posten.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.