Starfish – Stilsikkert punktum

Starfish – Stilsikkert punktum

Gjennom denne triliogien har Vidar Busk vist andre sider av sitt talent enn det rent bluesmessige. Og på Starfish rendyrker han sin småfunky soul med stor troverdighet og etter hvert sin særtypiske signatur.

Låtmessig er Starfish i og for seg et helstøpt produkt, dog uten de helt store høydepunktene som skiller seg nevneverdig fra resten av materialet her, og heller ikke i forhold til utvalget fra de to tidligere utgivelsene i trilogien. Sånn sett står Starfish tilbake som det minst spennende bidraget i serien.

Det betyr likevel ikke at Vidar Busk går på tomgang. For det er mannen teknisk sett for dyktig til. Det går snarere på at overraskelsesmomentet uteblir, noe som igjen fører til at albumet blir akkurat som forventet.

Konklusjonen må derfor bli at Starfish er et jevnt og godt album som stilsikkert setter punktum for Busks USA-trilogi med flagget nesten helt til topps…

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.