Roskilde frifunnet

Roskilde frifunnet

Tirsdag 8. november avsa Østre Landsret en dom i erstatningssaken mot Roskilde Festivalen, som er reist av familien til en av de avdøde. Der frifant retten Foreningen Roskilde Festival på alle punkter.

Familien har mulighet for å anke saken til Høyesterett, som i så fall vil være den siste rettslige instans i denne saken.

Roskilde Festivalen er glade for dagens avgjørelse, som skåner alle for et oppslitende rettsforløp. Vi håper, at alt i stedet kan avsluttes i en menneskelig dialog mellom Roskilde Festivalen og de pårørende, melder festivalen på sine hjemmesider.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.