Scroll To Top

Winter Wonderland Festival-konkurransen er trukket

Denne helgen, 11. og 12. november, kommer den omreisende festivalen Winter Wonderland Festival til henholdsvis Garage Oslo og Kamelon i Bergen. Med på reiselasset følger blant annet Emmerhoff & The Melancholy Babies, Martin Cornel & The Mind Invaders og The Danny Cannon Show, som alle sammen garantert vil gjøre minneverdige opptredener.

Hvis du har hatt lyst til å delta på en av disse konsertene, men ikke har ønsket å betale de 140 kr det koster å være med i Oslo, eller de 150 kronene det koster i Bergen, så har du bare måttet vrenge hjernebarken litt. Slik at du har klart å hoste opp rett svar det følgende spørsmålet:

Hva het den engelske fotballklubben Frank Strandli spilte for på 1990-tallet?

Frank Strandli spilte på Leeds United på 1990-tallet.

Dette viste blant annet Odd Arild Tranum (Oslo), Maria Myskj (Oslo) Kenneth Flatnes (Bergen) og Kennth Finne (Bergen). Disse kan ta med seg en deit på konsert denne helgen. Og det helt gratis. Grattis!

Om skribenten

Andreas Haslegaard

kommentarer