Scroll To Top

Krek – Ujevnt krek

Artister: Sjangre: ,
Karakter

Khold har med sine fire utgivelser klart å gjøre seg grundig bemerket både i Norge og utlandet. Sammen med Darkthrone er bandet i tetsjiktet hva gjelder svartmetallgroove, og har et lydbilde metallkjennere ikke kan ta feil av.

Krek fortsetter bandet der de slapp med Mørke Gravers Kammer. Lydbildet er identisk og tekstene er selvsagt på norsk. Beklageligvis er ikke Krek like imponerende gjennomført som sine forgjengere, da spesielt de fabelaktige Masterpiss Of Pain og Phantom.

De tre første låtene Krek, Blod Og Blek og Innestengt I Eikekiste er Khold på sitt aller beste. Det varieres lekkert mellom raske og seige partier. Men derfra og ut blir det hele rimelig forutsigbart. Siden bandet har holdt seg til samme oppskrift på samtlige album kreves det ekstra my av melodiene. Selv om det også finnes mange oppegående partier på albumets andre halvdel, blir låtene vel anonyme. Mangel på variasjon fører også til at lytteren til stadighet mister konsentrasjonen.

Khold står for øvrig for årets beste rim på låten Varde, med strofen ”Varder tennes, Kari Bremnes”.

Om skribenten

kommentarer