Scroll To Top

We Are Always Searching – Døll gothpunk

Artister: Sjangre: ,
Karakter

Ved første gjennomlytting fremstår I Am Ghost som en mellomting mellom Blnk-182 og Deftones. I utgangspunket en lekker kombinasjon med andre ord. Problemet er bare at bandet skriver atskillig dårligere låter enn de nevnte gruppene.

We Are Always Searching åpner utsøkt med den vakre The Dead Girl Epilogue. Også neste låt ut, Pretty People Never Die, holder mål. Resten av materialet består av midt på treet spor som verden fint kunne klart seg uten.

Bandet har tilsynelatende ikke klart å bestemme seg helt for om de skulle gi ut en fullengder eller en EP. Resultatet har blitt en hybrid på hele ni spor som, ifølge bandets hjemmeside, skal karakteriseres som deres debut-EP.

Fullengder eller ikke, We Are Always Searching er på ingen måte noen oppsiktsvekkende utgivelse, og vi gleder oss ikke nevneverdig til fortsettelsen.

Om skribenten

kommentarer