Scroll To Top

Se den siste Korn-videoen

Artister: Sjangre:

Foto: Promo / EMI og Kevin Kerslake

De amerikanske metal-gutta i Korn har holdt det gående i et drøyt tiår nå og har levert varene gang på gang. Panorama har omtalt musikken deres slik: ”Korns store styrke ligger i at de varierer virkemidlene på en sånn måte at en knapp time i selskap med dem ikke føles kjedelig. Selv om de aldri går langt utover grensene for sin sjanger blir det nesten aldri stillestående. (…)de forsøker – og som oftest lykkes i – å gi lytteren en solid knyttneve både i magen og i hjertet samtidig.”

Fotograf: Promo / EMIOm den nye videoen til låta Twisted Transistor kan få samme steke karakteristikk avgjør du best selv, ved å se den her:

Høy oppløsning: Windows

Lav oppløsning: Windows

Høy oppløsning: Real

Lav oppløsning: Real

Om skribenten

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

kommentarer