Ravenous Deathworship – Rått og kaldt

Ravenous Deathworship – Rått og kaldt

Ravenous Deathworship er en ganske annerledes utgivelse enn de mer tradisjonelle metallutgivelsene vi har blitt vant med her til lands de siste par årene. The Deviant har røtter i Stavanger-bandet Gehenna, men heller atskillig mer mot dødsmetallen. Dette er en knallhard rett-i-trynet plate som ikke legger fingrene imellom et eneste sekund.

Gjennom ni spor serveres ekstremmetall i ordets rette betydning. Man må ha rimelig stor interesse for den slags for å i det hele tatt orke å høre på denne platen. Er interessen på plass kan man imidlertid vente seg en skikkelig godbit. Åpningslåten Merciless er i stor grad representativ for resten av albumet. Dette er en intens og kald låt med herlig råskap og suveren variasjon.

Musikalsk sett er Ravenous Deathworship intet mindre enn imponerende. Det oser instrumental kvalitet fra start til mål, med supertette riff og buldrende trommer. Tekstene er kanskje ikke like oppegående, men nå er det heller ikke noe mål i seg selv å foreta dybdeanalyser.

Ravenous Deathworship anbefales for kalde vinterkvelder.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.