Martha Wainwright-vinnerne er klare

Martha Wainwright-vinnerne er klare

Panorama gav tidligere i høst Martha Wainwright toppkarakter for dette albumet, med overskriften ”Gull til Canada”, og begrunnelsen ”Martha Wainwright har med stor sannsynlighet levert en av årets desidert vakreste musikkopplevelser på plate. Det er bare å bøye seg i støvet. Wainwright fortjener definitivt en plass øverst på pallen.”

Hennes forrige konsert i Norge ble også omtalt av oss og høstet tilsvarende lovord: ”Hovedingrediensen er hele veien Wainwrights sterke stemme, den er utenom det vanlige god, og sammen med låtmaterialet (…) klarte hun å skape noen øyeblikk av magi, og mange øyebikk med musikalsk glede.”

Dette er med andre ord noe man bør få med seg. I samarbeid med Bpop Management gir vi bort to album samt at to konkurransedeltakere får to billetter hver. For å være med i trekningen måtte man fortelle oss navnet på Marthas musikalske bror. Og riktig svar er Rufus Wainwright. PS! For en familie…

Vinnerne av konsertbilletter ble: Jeanette Svendsen og Gunn Berit Surdal. Mens Helle Gran og Espen Refsahl kan glede seg til å få et Martha Wainwright-album i posten.

Gratulerer til dere, og takk til alle som deltok.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.