Music From And Inspired By Get Rich Or Die Tryin’ The Motion Picture – Bruk småpengene

Music From And Inspired By Get Rich Or Die Tryin’ The Motion Picture – Bruk småpengene

Det morsomste med denne platen er egentlig å studere coveret, og med det se hvordan 50 Cents mimikk er den samme, uavhengig av hvilke situasjoner han står overfor. Enten han er tøff gangster, tankefull drømmer eller amorøs med kjæresten, har han det samme morske uttrykket i ansiktet. En komisk tøffing, på en måte.

Men vi skal i første rekke ta for oss innholdet på soundtracket til filmen Get Rich Or Die Tryin’. Og som en samling med enkeltlåter, der 50 Cent har fått med seg et kobbel med likesinnede gangstergutter, er dette et hyggelig bekjentskap.

For det er et knippe låter her der beats og VM i tøffing går godt overens. Først og fremst gjelder dette for Hustlers Ambition (50 Cent), Have A Party (Mobb Deep feat. 50 Cent og Nate Dogg), Get Low (Loyd Banks), You A Shooter (Mobb Deep feat. 50 Cent) Talk About Me (50 Cent) og den Hi-Tek-produserte mjukasen Best Friend (50 Cent).

Er man svak for den seiglivende gangsterappen, med all den hurlumhei den fører med seg av tematikk og estetikk, så er det altså noen låter her det er verdt å få med seg.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.