Tommyland: The Ride – Trist trommis

Tommyland: The Ride – Trist trommis

En ting er å være trommeslage i et av tidenes mest uspiselige, men samtidig særdeles underholdene heavy metalband. Mötley Crüe, den dekadente hårsprayrockens yppersteprester, er på en uforklarlig måte litt koselig å høre på. Denne ekkelt fascinerende kosen er ikke å spore på Tommy Lees andre fremstøt under eget navn, Tommyland: The Ride. Tvert i mot er det en ganske utrivelig plate han har kokt sammen, og det fullt lovlig å spørre seg om det er noe denne mannen ikke gjør for å kunne fylle på pengebingen sin.

Tar vi utgangspunkt i samarbeidspartnerne han har valgt, kan vi virkelig begynne og lure. Joel Madden (Good Charlotte), Chad Kroeger (Nickelback) og Nick Carter (Backstreet Boys)?Er det i det hele tatt mulig å finne døllere samarbeidspartnere enn disse tre? Inntil det motsatte er bevist lar vi disse presentere bunnen av kreativitet.

Som en kastrert hannkatt etter en runde i tørketrommelen, låter dette fluffy og rent uten det miste tegn til virilitet. Er det greit å fylle ørene med polert og uinspirert tyggegummirockende pop / rock, finnes det et og annet øyeblikk her, som for eksempel I Need You, Makin’ Me Crazy og Watch You Lose. Men synes du ikke det er noe særlig, men heller foretrekker skikkelig musikk for pengene, så er dette den tristeste platen du kan komme til å høre i år. Boo!

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.