Scroll To Top

PopQuiz på Garage Oslo

I god tradisjon sparker altså Panorama i gang PopQuizGarage Oslo igjen i kveld, onsdag 30. november 2005 klokken 19.00. Meningen er at arrangementet skal gå fast siste onsdag i hver måned fremover.

Nytt av sesongen er at vi fra nå av vil komme til å publisere resultatlister her på panorama.no, med oppdatering og redaksjonell oppfølging dagen etter.

Fire runder
Som et fast innslag vil vi kjøre fire runder. En runde med coverlåter og en runde med videoer skal etter planen være faste innslag, mens de to øvrige rundene vil kunne variere noe fra gang til gang. Under kveldens sesongåpning vil de to øvrige rundene handle om henholdsvis låtintroer og å finne frem til hvilke artister vi spiller.

Som vanlig er det våre tre faste quizverter Dan, Stig og Paul som tar seg av det meste denne kvelden. De som deltok i vårsesongen vil kanskje kjenne oss igjen.

Byens heftigste premiepott!!
Warner Music og SonyBMG er blant bidragsyterne som har spyttet i premieotten denne gang, og vi kan love en særdeles spennende gevinster til kveldens vinnerlag. For øvrig byr også Garage Oslo på ett og annet som er vel verdt å ta med seg for ivrige popquizzere i alle aldre.

Vi ønsker alle som ønsker å delta velkommen til vår uformelle PopQuizGarage. Du trenger absolutt ikke å være musikknerd for å delta, men litt bør man kanskje kunne for å hevde seg helt i toppen. Til opplysning er det maks tillatt med fem personer på hvert lag, mens antall lag i teorien er ubegrenset.

PS! Panoramas PopQuiz er tilbake allerede i romjulen, så vær forberedt!

Om skribenten

kommentarer