Vaande Demo – Skranglete potensiale

Vaande Demo – Skranglete potensiale

Denne demoen minner om undertegnedes skranglete opptak fra øvingslokalet for mange år siden. Lyden er grøtete og fæl, og instrumentene faller ut med jevne mellomrom.

Nå spiller kanskje ikke lydkvaliteten den helt store rollen i denne sammenhengen. Tar man kun det musikalske i betraktning vitner demoen om et ungt band med bra potensiale. Spesielt de to første låtene Flykt og Bekjenning inneholder et par virkelig groovy partier. Det er kanskje her Vaande har muligheten til å skille seg ut fra den enorme mengden av andre usignerte metallband der ute. I stedet for å kjøre på med full fres, bør bandet fokusere på det de åpenbart kan: Nemlig å grave frem melodiøse, men samtidig metalliske riff og partier.

Det er utrolig vanskelig å gi karakter til denne demoen. Likevel må det gjøres, og da havner Vaande omtrent midt på skalaen. Mye på grunn av et alvorlig grumsete opptak og låtmateriale som sett under ett ikke når de største høyder. Uansett er disse tre sporene et godt utgangspunkt for en eventuell studioinnspilling.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.