Vinneren av gratis ricorock er funnet

Vinneren av gratis ricorock er funnet

Ricochets er et bra band, og de kan dette med å lage rocksjokk på konsertene sine. Førstkommende lørdag kan du oppleve dette, når bandet skal spille opp til dans på Sentrum Scene i Oslo. Denne kvelden vil de bli støttet opp av, ikke bare et, men to veldig gode band i form av X.Lover og The Cheaters.

Egentlig koster denne pakken med rock og elektroclashpop 200 riksdaler. Men Panorama, i samarbeid med plateselskapet Playground, har loddet ut billetter til en som kunne svare korrekt på et koselig spørsmål.

Hva het den fabelaktige debutplaten til Ricochets?

Den het Slo-Mo Suicide.

Dette visste blant andre Sonja Hellesvik, og hun kan derfor ta med seg en venn på gratis ricorock i morgen. Gratulerer!

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.