Cream Of The Crop-vinnerne

<b>Cream of the Crop</b>, et aldri så lite stjernelag av norske musikere, reiser på turné i disse tider. Vi gir bort billetter til konserten på Garage i Oslo 15. desember. Her er vinnerne.

En av 2003s overraskelser på Øya Festivalen var Cream Of The Crop med medlemmer fra Home Groan, Jaga Jazzist, Motorpsycho, Hellbillies, Thom Hell Band og Askil Holm Band. Siden den tid har de blant annet spillt på Månefestivalen, Kongsberg Jazz Festival, Varangerfestivalen og Nordland Musikkfestuke. Og skal vi tro hva vi hører har bandet bare blitt bedre.

Cream Of The Crop er et band tuftet på respekten for en mann: Martin Hagfors. Hans arbeid opp gjennom årene har knyttet seg nært opp til en kjærlighet til musikken fremfor blikk til profitten. Denne respekten har kommet til gjennom arbeid i en rekke band (Home Groan, Groan Alone og HGH), samt som produsent eller låtskriver for andre musikere. Dermed er Cream Of The Crop blitt et reellt stjernelag fra norsk musikkliv.

I samarbeide med Apache Productions gir vi bort gratisbilletter til Cream Of The CropGarage i Oslo 15. desember. Alt du trengte å gjøre for å vinne var å fortelle oss at Cream Of The Crop-medlemmet Lars Håvard Haugen også er kjent fra Hellbillies.

Disse får to billetter hver:
Grethe Røskaft
Stine Lyngra
Gustav Vaaje-Kolstad

Gratulerer til dere og takk til alle som deltok!

Her er forøvrig resten av turnéprogrammet til Cream Of The Crop:

15. desember: Oslo – Julemusikantene på Egertorget (Gratis)
15. desember: Oslo – Garage (Support: Bob Haley)
16. desember: Hønefoss – Alfreds (Support: Bob Haley)
20. desember: Trondheim – TBA
21. desember: Steinkjer – Mitt Hjem (Support: Bob Haley)
22. desember: Namsos – After Eight (Support: Bob Haley)

Om Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.