Scroll To Top

In The Night – Nydelig forsmak

Artister: Sjangre: , ,
Karakter

Trioen, som nå har blitt en kvartett, var opprinnelig godt plantet innenfor den mer støyete shoegazersjangeren og var tydelig inspirert av band som My Bloody Valentine og Dinosaur Jr. I de senere år, og først og fremst med førnevnte album Michele, I Love You, har Popface tatt steget langt inn i den melodiøse indiepopen. Og det er noe Frode Johannessen og hans kumpaner hans etter hvert har perfeksjonert.

In The Night er i utgangspunktet en litt utypisk Popface-låt, da den til tider er ganske uptempo og skal vi si en anelse mer optimistisk tone enn det man har for vane å høre fra den kanten. Samtidig innehar den alle de kvaliteter man forventer å høre fra Popface; et bløtt og deilig lydbilde, en skjør og smådesperat vokal, klangfulle gitarer og en varm og god basslyd. Og ikke minst en melodi som etter et par runder i spilleren legger seg på hjernen og blir der.

På singelen finnes også låta The December Snowfall som også er å finne på fjorårets fine juleplate fra diverse stavangerartister, (Not Just) Another X-Mas Album. Med et lite barnekor og julestemning så det holder.

Kjøp denne, om du har muligheten, og gled deg til albumet, for dette lover godt.

Om skribenten

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsmedarbeider på NTNU. Har vært vokalist i det ganske ambisjonsløse hardrockbandet Rebolt. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

kommentarer