In The Night – Nydelig forsmak

In The Night – Nydelig forsmak

Trioen, som nå har blitt en kvartett, var opprinnelig godt plantet innenfor den mer støyete shoegazersjangeren og var tydelig inspirert av band som My Bloody Valentine og Dinosaur Jr. I de senere år, og først og fremst med førnevnte album Michele, I Love You, har Popface tatt steget langt inn i den melodiøse indiepopen. Og det er noe Frode Johannessen og hans kumpaner hans etter hvert har perfeksjonert.

In The Night er i utgangspunktet en litt utypisk Popface-låt, da den til tider er ganske uptempo og skal vi si en anelse mer optimistisk tone enn det man har for vane å høre fra den kanten. Samtidig innehar den alle de kvaliteter man forventer å høre fra Popface; et bløtt og deilig lydbilde, en skjør og smådesperat vokal, klangfulle gitarer og en varm og god basslyd. Og ikke minst en melodi som etter et par runder i spilleren legger seg på hjernen og blir der.

På singelen finnes også låta The December Snowfall som også er å finne på fjorårets fine juleplate fra diverse stavangerartister, (Not Just) Another X-Mas Album. Med et lite barnekor og julestemning så det holder.

Kjøp denne, om du har muligheten, og gled deg til albumet, for dette lover godt.

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har podkasten "Lars og Frode snakker om musikk" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.