Steelhearted – Sterk country fra Sverige

Steelhearted – Sterk country fra Sverige

Svenske Fatboy gjør det meget sterkt med dette albumet. Musikken er av det amerikanske slaget, med tydelige inspirasjonskilder i femtitallet. Skal den sammenlignes med noen må det bli en miks av Weeping Willows, Chris Isaak, Buck Owens og gammel Jonny Cash.

Som avslutning på albumet gjør de en cover av The Smiths Jane, som de pakker inn sitt eget lydbilde på en heldig måte. Denne coverlåta er i likhet med resten av albumet tvers igjennom solid musikk. Derfor: ingen andre bidrag nevnt – ingen andre bidrag glemt!

Vokalen, den friske countrygitaren, de varierende, spennende og alltid enkle rytmene sitter som et skudd. Det er verdens enkleste sak å bli glad og få ekstra energi, bare du setter på Steelhearted av Fatboy.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.