”Rock til de unge”-vinnerne

”Rock til de unge”-vinnerne

Ralph Myerz & the Jack Herren Band sine konserter er tidligere blitt omtalt av Panoramas skribenter på følgende måter: “Med sin kombinasjon av elektroniske samples, gitar og samspilte slagverk, makter denne gjengen å fremstå som et av landets mest karismatiske liveband.” Og: ” Har man sett Ralph Myerz & The Jack Herren Band én gang, så vet man at man ikke kan gå glipp av sjansen til å gjøre det igjen.”

Bandet legger i disse tider ut på en miniturné. I den forbindelse vil de også holde konserter for fansen under 18 år. Ved siden av Rockefeller i Oslo vil de spille ungdomskonsert på Rökeriet i Bergen 21. januar.

Vi ba om svar på følgende spørsmål:

Hva heter låt nummer to på debutalbumet til Ralph Myerz & The Jack Herren Band?

Riktig svar var Nikita, og vinnerne ble: Mads Pedersen, Birgitte Berntsen, Lisbeth Norshus, Ina Rosenberg Stavrum og Espen Hansen.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.