Quiz’Mess med Panorama på Garage

Quiz’Mess med Panorama på Garage

I god tradisjon følger vi altså opp med ny runde PopQuiz. Oplegget vil ikke være markant endret fra forrige gang, men kan dog bli noe påvirket av at vi nærmer oss julaften med stormskritt. Dette vil likevel ikke være kveldens hovedfokus, så de som ikke er fryktelig opptatt av julemusikk trenger ikke bekymre seg voldsomt. Dato og tidspunkt er altså førstkommende onsdag, 21. desember 2005 klokken 19.00.

For de som ikke har deltatt tidligere kan vi gjenta at vil publiserer resultatlister her på panorama.no, med oppdatering og redaksjonell oppfølging.

Fire runder
Som vanlig vil vi også denne gangen kjøre fire runder. Første runden gjelder det å spore coverlåter, i den andre viser vi musikkvideoer og stiller relevante spørsmål til hva som vises på storskjerm, mens tredje runde må sansene skjerpes for oppgavene blir å spore kjente introer. Avrundningsvis jekker vi ned, og ønsker bare å vite navnet på artistene vi spiller

Som vanlig er det våre tre faste quizverter Dan, Stig og Paul som tar seg av det meste også denne førjulskvelden. De som har deltatt tidligere vil nok kjenne oss igjen. Og som normalt kan vi love flotte premier fra våre samarbeidspartnere fra musikkbransjen.

Vi ønsker alle som ønsker å delta velkommen til vår uformelle PopQuizGarage. Du trenger absolutt ikke å være musikknerd for å delta, men litt bør man kanskje kunne for å hevde seg helt i toppen. Til opplysning er det maks tillatt med fem personer på hvert lag, mens antall lag i teorien er ubegrenset.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.