One Way, It’s Every Way – Elegant blanding

One Way, It’s Every Way – Elegant blanding

One Way, It’s Every Way er australske Mark Mitchells andre album under navnet Clue To Kalo og oppfølgeren til 2003-albumet Come Here When You Sleepwalk.

Det er i det hele tatt lite negativt å si om One Way, It’s Every Way. Den stilistiske helheten og lekenheten som kommer til utrykk kan på en måte ikke undergraves. Selv om man aktivt forsøker å grave frem smuss, så er det fint lite å sette fingeren på.

Clue To Kalo står aldri og stamper i et presist uttrykk. Nei, det veksles mellom folk-pop, elektronika og slow motion rock ’n’roll på en velfundert og livlig måte. Og en lekkerbisken av en popplate er resultatet.

Mark Mitchells er som Caribous joviale lillebror. En som byr deg med inn på te, kjeks og fløytekonsert på radio, mens storebror er ute å kjekker seg med kneggende beats på discoet. Begge operer innfor et elektronisk poputtrykk, der Clue To Kalo er den mest familievennelige av de to. Det er stilige melodier og fløyelsmyke vokalprestasjoner i hopetall, slik at selv den tristeste gråstein vill kunne livne opp.

Når det er sagt, så er det selvfølgelig ikke nødvendig å selv være en gråstein for å få utbytte av One Way, It’s Every Way. Det holder lenge at du er glad i popmusikk som er sofistikert på en enkel måte. Når alt kommer til alt, hvem er det vel som ikke setter pris på slikt i hverdagen?

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.