I Believe In This – Ukomplisert pop

I Believe In This – Ukomplisert pop

My Summer As A Salvation Soldier (aka Thorir) er, sammen med Mugison, Islands bidrag til den nye generasjonen singer/songwritere. Dette er artister som har grådig mye talent og et pågangsmot som kan gjøre dem til indiesuperstjerner. De blir begge også utgitt av det lille koselige plateselskapet 12 Tònar på Island.

Dessverre for My Summer As A Salvation Soldier (aka Thorir) sliter han med det samme problemet som landsmannen Mugison: å ikke ha nok gode låter til å overbevise oftere enn i korte glimt. De ruvende superlåtene glimrer med sitt fravær, og man blir nødt til å skippe rundt på discen for å finne noe å single ut.

Elektrostomperen Thousand Lies, Canada Oh Canada (v.1), The Afterparty og den fornøyelige OutKast-coveren Hey Ya er i så måte hyggelige, men ikke veldig spennende høydepunkter.

Han skriver morsomme tekster, men fortvilende nok klarer ikke melodiene å gjøre ære på hans lyriske kvaliteter. Derfor blir I Believe In This mer en plate du bruker til Discover the cover-runden på pubkvissen, enn noe du setter på hjemme for popkosens skyld. Ukomplisert og fint, men ingen ting å skive hjem om. I alle fall ikke i krigstyper.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.