Panorama.no flytter

Panorama.no flytter

Årsaken til at vi velger å gjøre dette har sammenheng med at Cliche Webhosting, som vi per i dag leier serverplass hos, ikke holder mål. Vi ser oss nødt til å finne en bedre egnet partner på feltet da det er umulig å forholde seg til en samarbeidspartner som ikke leverer varene i henhold til kontrakt.

De som har fulgt oss en stund har opplevd at panorama.no i perioder ikke har vært tilgjengelig. I sommer ble for eksempel domenet vårt stengt i nesten en uke fordi vi ”genererte for mye trafikk”. Redaksjonen ble ikke informert i forkant, slik at vi heller ikke kunne orientere våre lesere om den uventede nedetiden. Lignende episoder har gjentatt seg flere ganger, noe som medfører store problemer for at vi skal kunne levere og oppdatere nettutgaven vår jevnlig.

Nå står vi foran et nytt problem, da selskapet Cliche ikke svarer på henvendelser i forbindelse med fornying av domenet vårt, noe som skal og må gjøres i henhold til norsk lov.

Derfor har vi altså bestemt oss for å flytte til en langt mer seriøs aktør på området, noe som beklageligvis vil kunne medføre noe nedetid i forbindelse med overgangen og flytting til ny server. Vi håper imidlertid at overgangen går kjapt og smertefritt, og at tiden vi ikke kan nås blir kortest mulig.

Vi beklager dette, men vil samtidig benytte anledningen til å takke for det gamle året, som for øvrig har vært et rekordår på alle måter, og håper naturligvis på at dere følger oss videre i 2006 så snart vi er på plass på ny server.

For øvrig er redaksjonen som vanlig på plass i kontorene våre i Oslo og vi kan nås på telefon i overgangsfasen.

Enn så lenge: Godt nytt år til alle Panorama-lesere.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.