Sons Of Cyrus-vinnerne

Sons Of Cyrus-vinnerne

De av dere som så Sons Of CyrusElm Street vet hvor dere må være i kveld. Til dere andre: Nå er det om å gjøre å ikke gå glipp av et av Sveriges beste rockeband en gang til. Denne gangen braker det løs på Rock Bottom, og vi kan forvente et fyrverkeri av garage, punk og rock´n´roll.

Inspirasjonskildene til Sons Of Cyrus inkluderer usual suspects som Sonics, MC5 og Radio Birdman, og mange har derfor sammenlignet dem med landsmennene i Hellacopters. Sons Of Cyrus er imidlertid mer garage, mindre rawk, og minst like bra. Kjenn deres besøkelsestid!

I samarbeid med BES Booking gir vi bort et album og to konsertbilletter til disse vinnerne:

Hallvard Riiser Evje og Daniel Jensen

Gratulerer til dere og takk for deltakelsen til alle dere andre.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.