Nytt norsk plateselskap

Nytt norsk plateselskap

Målsettingen er å etablere seg som et solid uavhengig plateselskap innenfor sjangeren Metal / Rock, drevet av musikere for musikere.

– Vår intensjon er ikke å gradvis etablere oss via undergrunnen, men å «gå rett på sak», forteller det nystartete selskapet i en pressemelding. Det skal de altså gjøre ved hjelp av den første utgivelsen som vil bli Genocide av det norske death metal-bandet Bloodthorn (bildet) og kommer i februar. Dette blir bandets fjerde studioalbum og vil markere at det har gått 10 år siden deres første utgivelse.

Kvalitet fremfor kvantitet
Initiativtaker til Morningstar Records er Keep Of Kalessin gitarist og låtskriver, Arnt O. Grønbech. Han har lenge hatt ambisjoner om å starte et selskap som fokuserer på musikken og ikke på den ensidige jakten etter penger.

Fotograf: www.bloodthorn.net– Jeg ble utrolig imponert da jeg hørte det nye Bloodthorn-albumet under miksingen i Godt Selskap studio, og jeg bestemte meg der og da for å kjøpe rettighetene og gi ut dette monsteret av et album i Europa. Dette er albumet som kan gi selskapet en flying-start og bevise at vi kan hevde oss i denne bransjen, forteller Grønbech.

Morningstar Records har med seg en daglig leder og to produsenter fra Godt Selskap Studio (kjent for innspillinger av Necrophagia, Keep Of Kalessin, Griffin, Chton, Manifest med flere) og lover å satse på kvalitet fremfor kvantitet.

Morningstar Records` utgivelser vil bli distribuert av Plastichead noe som gjør at musikken vil bli å finne i de fleste store platekjeder og spesialist-butikker.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.