Daniel Lanois til Bergen

Daniel Lanois til Bergen

Lanois opptrer med band på Ole Bull-scenen 29. april, dette ble bekreftet av festivalledelsen tidligere i dag. Kanadieren er best kjent som superprodusent for blant andre Peter Gabriel, U2 og Emmylou Harris. Men han har også utgitt en håndfull kritikerroste album, fra den overraskende debuten Acadie i 1989 og frem til fjorårets Belladonna. I en pressemelding skriver Bergenfest, tidligere Ole Blues, at de har jobbet i mange år med å få Lanois til Bergen,

Tidligere har festivalen bekreftet at artister og band som Alejandro Escovedo, North Mississippi Allstars, Timbuktu, Josh Rouse, Todd Snider, Charlie Musselwhite og Bobby Bare kommer til årets Bergenfest.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.