Scroll To Top

Built To Spill gjør comeback

Dette skriver bandet på sin egen MySpace-hjemmeside. You In Reverse blir det første albumet bandet utgir siden Ancient Melodies Of The Future , en plate som fikk blandet kritikk da den kom ut i 2001, og som bandet selv delvis har avskrevet i ettertid.

Gruppen har denne gangen valgt å produsere selv, fremfor å bruke produsent og samarbeidspartner Phil Ek. Albumet beskrives som det mest samarbeidsbaserte hittil fra Built To Spill.

De fire musikerne skrev sine egne bidrag til albumet, mens musikken ble til som følge av lange jamsesjoner. Dette gir ifølge rapportene platene et mer organisk preg, mens de karakteristiske overdubbingene langt på vei er borte denne gangen.

Den nye låten Goin’ Against Your Mind kan lyttes til på myspace.com/builttospill.

Om skribenten

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

kommentarer