Scroll To Top

Total Eclipse Of The Heart – Hurramegrundt med hvitevarer

Artister: Sjangre:
Karakter

Den særdeles morsomme videoen har blant annet sørget for en fire uker lang USA-turné og stor internasjonal etterspørsel. Oppsvinget har også ført til EP-en Total Eclipse Of The Heart, som inneholder totalt fem skrullete hvitevarelåter. Og det er faktisk ikke så ille som man skulle tro, dette her.

Tittelkuttet er naturlig nok den artigste låten på utgivelsen. De ulike hvitevareklangene kommer bra frem, og det er lett å forstå hvordan dette kunne bli en kulthit, selv om fremførelsen gjør seg best på film. De andre sporene, Uæææh, Tønne Krutt, Waltz og Sladre holder annenrangs Gartnerlosjen-nivå – til tider urkomisk og til tider bare absurd.

I grunnen akkurat som forventet fra Hurra Torpedo. Men det spørs vel om noen holder pusten i påvente av en fullengder fra Farbror Blå & co.

Om skribenten

kommentarer