Konsertplate fra comebackpaver

Konsertplate fra comebackpaver

I november i fjor samlet brødrene Caterer bandet for å spille på veldedighetsarrangementet Flower 15. Da hadde det vært stille fra Chicago-gutta i Smoking Popes helt siden 1998. Nå melder bandet både et nært forestående livealbum og en turne, dessverre foreløpig bare i USA.

Smoking Popes dukket opp på midten av 90-tallet, og skapte et navn for seg selv med sin uvanlige blanding av kompromissløs og iørefallende punkpop og croonerstemmen til frontmannen Josh Caterer. Først kom den kritikerroste debuten Born To Quit, og deretter fulgte ytterligere to album før bandet ble oppløst tre år senere. Et fjerde album ble sluppet posthumt i 2003.

Plateselskapet Victory Records slipper konsertplaten At Metro mot slutten av februar. Her er tracklisten.

01. Ramblin Rose (Intro)
02. Off My Mind
03. No More Smiles
04. Gotta Know Right Now
05. Midnight Moon
06. Paul
07. Rubella
08. Don’t Be Afraid
09. Mrs. You and Me
10. Writing a Letter
11. Megan
12. Surf
13. Before I’m Gone
14. Just Broke Up
15. Stars
16. You Spoke to Me
17. On the Shoulder
18. Need You Around
19. Pretty Pathetic
20. Ramblin Rose (Outro)
21. Pure Imagination
22. I Know You Love Me
23. Brand New Hairstyle

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.