Morrissey på vei til Oslo?

Morrissey på vei til Oslo?

Foto: Frode Jørum

Konsertstedet har foreløpig ikke bekreftet dette og det er følgelig ikke mulig å kjøpe billetter til konserten. Men dere er herved advart; vær tidlig ute i billettkøen! Om dette ryktet stemmer kan det være en fordel å være kjapp til bens og god til å tjuvstarte. Noe som kan vise seg strengt nødvendig for å sikre seg en plass i salen for å oppleve den tidligere frontmannen i The Smiths på en norsk scene. For det blir i så fall kun tredje gang Morrissey besøker Norge i konsertsammenheng. Han spilte i Oslo i 1997, og på Quartfestivalen i Kristiansand så sent som i 2004.

Klikk deg inn på true-to-you.net for flere nyheter, eller på en annen Morrissey-side, www.morrissey-solo.com, for et utfyllende turnéprogram.

Den tidligere The Smiths-vokalisten slipper uansett sitt nye album The Album, Ringleader Of The Tormentors kun tre dager før han forhåpentligvis inntar Oslo-scenen, nærmere bestemt 3. april, mens den første singelen fra platen, You Have Killed Me, slippes 27. mars.

NB! Konserten er bekreftet og billettene legges ut for salg lørdag 11. februar kl 10:00.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.