Roskilde-oppdateringer

Roskilde-oppdateringer

Foto: Paul A. Nordal

Tiden der de kommende festivalgjestene kan glede seg over stadig nye oppdateringer i bandlistene til sine respektive favorittfestivaler er for lengst i gang. I dag slapp Roskilde Festivalen fem nye navn ut av sekken.

Siste nytt er at engelske Placebo kommer med sin alternative miks av britpop og punk-pop, det samme gjør emo-rockerne i finske Disco Ensemble, det svenske black metal-bandet Opeth, de danske indie-gutta i VETO og vårt eget hardcore-band JR Ewing (bildet). En fin blanding av fine band, og en fin onsdag for alle de som teller ned dagene til langhelgen med grønn Tuborg og konserter i telt.

Fra før er Franz Ferdinand, Tool, Volbeat og Kanye West klarer for festivalen.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.