Morrissey bekreftet til Benicàssim

Morrissey bekreftet til Benicàssim

Fra før av er størrelser som Depeche Mode, Franz Ferdinand, Echo And The Bunnymen, Babysambles, Coldcut, dEUS, Alex Smoke, Dionysos, Jay-Jay Johanson, Nathan Fake, The Rakes, The Sunday Drivers, Teitur og Venus alle bekreftet på programmet til årets festival.

FIB er en forkortelse for Festival Internacional de Benicàssim, og er nå mer kjent under forkortelsen FIB Heineken 2006. Festivalen ble første gang arrangert i 1995, og har bygget seg opp til å bli en av Spanias og Europas mest spennende sommerfestivaler på musikkfronten med hovedfokus på den alternative scenen.

FIB 2006 er valgt ut som en av festivalene Panorama vil fokusere på i år, og utover det kommer vi også tilbake med rapporter fra festivalområdet i juli.

For ytterligere informasjon om Benicàssim, besøk festivalens offisielle nettsider på fiberfib.com.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.