Ny runde Quiz n’1/2 førstkommende onsdag

Ny runde Quiz n’1/2 førstkommende onsdag

I god tradisjon følger vi opp med ny runde PopQuiz. Opplegget er noe endret i forhold til tidligere runder, men hovedfokuset er det samme, og vi kjører fremdeles fire runder. Dato og tidspunkt er altså førstkommende onsdag, 22. februar 2005 klokken 19.00.

For de som ikke har deltatt tidligere kan vi gjenta at vil publiserer resultatlister her på panorama.no påfølgende dag.

Fire runder
Som vanlig vil vi også denne gangen kjøre fire runder. Første runden gjelder det å spore coverlåter, i den andre er det om å gjøre å navigere seg frem til et knippe musikkpersonligheter som kanskje er bedre kjent under et annet navn, mens den variable tredjerunden denne gang vil bli noe annerledes enn tidligere videorunder. Avrundningsvis jekker vi helt ned, og ønsker bare å vite navnet på artistene vi spiller.

Denne gang er det quizvert Dan og Paul som styrer showet. Vi kan som normalt love flotte premier fra våre samarbeidspartnere i musikkbransjen.

Vi ønsker alle som ønsker å delta velkommen til vår uformelle PopQuiz på Garage.

NB! Du trenger absolutt ikke å være musikknerd for å delta, men litt bør man kanskje kunne for å hevde seg helt i toppen. Til opplysning er det maks tillatt med fem personer på hvert lag, mens antall lag i teorien er ubegrenset.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.