Panorama søker deg som var på Depeche Mode-konserten

Panorama søker deg som var på Depeche Mode-konserten

Foto: Paul A. Nordal

Vi ønsker at du fatter deg i korthet – et par setninger (maks 50 ord!), men vil gjerne at du forteller oss hvordan du opplevde konserten. Du kan for eksempel si hva som var bra, eventuelt hva som ikke var bra med Depeche Modes Oslo-konsert.

Alle svar som blir publisert belønnes med en spesiell promoutgave av Depeche Modes foreløpig siste singel A Pain That I’m Used To, den tredje hentet fra fjorårets album Playing The Angel. NB! Denne utgaven er ikke lagt ut for ordinært salg over disk eller nett og bør være interessant for samlere og andre nysgjerrige.

Fotograf: Paul A. NordalDenne Club Promo-utgaven av singelen inneholder i alt fem remikser, gjort av henholdsvis Jacques Lu Cont, Bitstream og Goldfrapp. I tillegg får du en remiks (Foster Remix) av låten Newborn som er mikset av Kettel.

For å delta, send din reaksjon til depeche@panorama.no innen midnatt torsdag 2. mars. Merk meldingen med «Depeche Mode«, og husk å oppgi navn, alder, e-postadresse og adresse som vi kan sende premien til (eventuelt kan du komme innom vårt kontor i Grensen 9, 0159 Oslo og hente premien selv.)

NB! Panorama forbeholder seg retten til å redigere eller korte ned kommentarer som sendes inn og som blir publisert.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.