Kroa i Bø er årets konsertarrangør

Kroa i Bø er årets konsertarrangør

Foto: Arkiv / Smalltown Supersound (Jaga Jazzist) / EMI (Kaizers Orchestra)

Under festmiddagen under landsmøtet i Norsk Rockforbund (NRF) i Tønsberg lørdag kveld, ble Kroa i Bø kåret til Årets Konsertarrangør 2005. Kroa i Bø vant foran Rockeklubben i Porsgrunn og Malakoff Rockfestival. Vinneren ble kåret på grunnlag av nesten 4000 stemmer avgitt på NRFs nettsider, samt stemmer avgitt av landsmøtedeltakerne.

Fotograf: Smalltown SupersoundPrisen dedisert til de frivillige
Tidligere vinnere av denne prisen, som bare deles ut annethvert år, er Folken i Stavanger og Hulen i Bergen. Kroa i Bø har bare én heltidsansatt, men opptil 150 frivillige som jobber med å holde maskineriet i gang. Og det er de mange frivillige, alle som jobber og har jobbet frivillig på Kroa og dens organisasjon gjennom 35 år, ledelsen ved Kroa i Bø ønsker å dedisere prisen til.

Blant bandene som spilte på Kroa i 2005 finner vi bl.a. BigBang, Kaizers Orchestra, Animal Alpha, JR Ewing, Surferosa, We og Jaga Jazzist.

Panorama gratulerer Kroa i Bø så meget med seieren!

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.