The Little Willies – Gode countrytolkninger

The Little Willies – Gode countrytolkninger

The Little Willies er et prosjekt med musikere fra ulik bakgrunn, hvor det mest profilerte navnet uttvilsomt er Norah Jones. Musikerne fant tonen da de oppdaget at de alle elsket den samme musikken. Alle elsker de nemlig noe så lite New Yorks som country.

Albumet består hovedsaklig av coverversjoner av kjente og kjære countrylåter fra sangkatalogen til artister som Kris Kristofferson, Townes Van Zandt, Hank Williams og Willie Nelson. I tillegg har de plantet fire egenkomponerte låter på albumet, og det fungerer helt greit

Det er ikke akkurat revolusjonerende saker The Little Willies byr på, men det er likevel feiende flott til tider. Mange av tolkningene fungerer ypperlig, som for eksempel Best Of Possible Worlds av Kris Kristofferson og Willie Nelsons Nightlife. No Places To Fall av Townes Van Zandt, hvor Richard Julian får låne mikrofonen (det er Norah Jones som står for det meste av syngingen) kan bandet også være stolt over.

Ellers er det verdt å nevne Roly Poly med ypperlig jazzgitar av Jim Campilongo, Tennessee Stud og bandets egen komposisjon Lou Reed.

Albumet The Little Willies er ikke nødvendigvis den mest nødvendige plate å ha i platessamlingen, men den er slett ikke verst å ta frem hvis trangen til en pils eller ti skulle melde seg.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.