Bruce Springsteen til Oslo

Bruce Springsteen til Oslo

Bruce Springsteen with The Seeger Session Band har nå annonsert de europeiske konsertdatoene for turneen de legger ut på i forbindelse med utgivelsen av deres album We Shall Overcome som kommer ut den 24. april.

Bruce Springsteen kommer til Oslo uten sitt faste band The E Street Band og uten en eneste Springsteen-låt. Dette blir fult og helt en hyllest til en av Springsteens største inspirasjonskilder Pete Seeger. Konsertene vil inneholde mye musikk fra det nye albumet og bli en kveld med gospel, folk og blues.

Det blir 10 konserter i Europa som starter i Dublin den 5. mai og ender i Stockholm den 21. mai. Billettsalget til konserten i Oslo Spektrum 20. mai starter torsdag 6. april kl 09:00.

The Seeger Session Band har følgende line-up:

Sam Bardfeld (fiolin), Art Baron (tuba), Frank Bruno (Gitar), Jeremy Chatzky (bass), Larry Eagle (trommer), Clark Gayton (trombone), Charles Giordano (Keyboard), Curtis King (vokal), Greg Liszt (banjo), Lisa Lowell (vokal), Eddie Manion (sax), Cindy Mizell (vokal), Curt Ramm (trompet), Marty Rifkin (pedal steel gitar), Patti Scialfa (vokal), Mark Thompson (vokal) og Soozie Tyrell(fiolin).

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.