Scroll To Top

Saxon til Telemark

Festivalen går av stabelen 2. og 3. juni og har følgende program:

Fredag 2. juni – kveld
Cables
Saxon
Slade

Lørdag 3. juni – dag
X-Queen of The Astronauts
Briskeby
Ravi & DJ Løv

Lørdag 3. juni – kveld
Bjørn Berge
DePress
BigBang

Billetter fås kjøpt via Billettservice tlf. 815 33 133 + Posten + lokalt turistkontor.

Mer informasjon finner du på : festivalens hjemmesider

Om skribenten

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsmedarbeider på NTNU. Har vært vokalist i det ganske ambisjonsløse hardrockbandet Rebolt. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

kommentarer