Opp i flammer

Opp i flammer

(Infernofestivalen – Rockefeller, Oslo – Torsdag 13. april 2006)
Foto: Pål Dimmen

Fotograf: Pål Dimmen– Dette er slutten på hele jævla Khold, skrek Gard i det han avsluttet torsdagens konsert på årets Infernofestival.

Det var et underholdningsvillig Khold som sto på scenen på festivalens første dag. Noe av grunnen kan være at bandet skrinlegges på ubestemt tid etter Inferno-konserten. Den noe skuffende utgivelsen Krek fra i fjor vitnet om at noe ulmet i Khold-leiren, og nå er det altså offisielt. Trommeslager og låtskriver Sarke, samt frontmann Gard fortsetter i prosjektet Tulus, mens de resterende bandmedlemmene går hver til sitt.

Verdig avslutning
Fotograf: Pål DimmenMed solid materiale fra bandets fire utgivelser Masterpiss Of Pain, Phantom, Mørke Gravers Kammer og nevnte Krek i ryggen underholdt Nittedal-bandet et noe glissent Rockefeller. Ved hjelp av brennende fakler og inspirert og velsminket innlevelse leverte Khold en god konsert som beklageligvis til tider var preget av dårlig lyd. Dette ødela heldigvis ikke all verden, da bandets lydbilde i utgangspunktet er grumsete og deilig.

Blant høydepunktene var fabelaktige Dødens Grøde, Død og ikke minst Krek og Innestengt i Eikekiste fra bandets siste utgivelse. Som seg hør og bør var det også allsang på det fantastiske rimet ”varder tennes, Kari Bremnes” fra låten Varde.

Alt i alt var dette en verdig avslutning fra et band som har satt varige spor med sin karakteristiske tilnærming til de mørke metallkrefter.

PS: Panorama kommer tilbake med flere anmeldelser fra årets Infernofestival.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.