Infernalsk brutalitet

Infernalsk brutalitet

(Infernofestivalen – Rockefeller, Oslo – Torsdag 13. april 2006)
Foto: Pål Dimmen

Fotograf: Pål DimmenCarpathian Forest har oppnådd kultstatus som et av landets mest ekstreme svartmetallband. Bandet ble stiftet allerede i 1990, og to år senere kom den smått legendariske demoen Bloodlust And Perversion. Til tross for lang fartstid dukket det ikke opp noen fullengder før i 1998, da med energibomben Black Shining Leather.

Fortsatt undergrunns
I motsetning til mange av sine kolleger, har Carpathian Forest klart å holde seg i undergrunnen. Og der trives de godt. Dagens lineup fungerer glimrende live. Nattefrost er en energisk og messende frontmann med full kontroll, mens Tchort (Green Carnation, Blood Red Throne) trakterer gitarene mesterlig.

Fotograf: Pål Dimmen Bandet er tro mot sine røtter, og leverer svartnet hardrock med et usannsynlig driv. Den headbangende blodfansen første rad fikk akkurat det de ønsket seg, og vi andre fikk en leksjon i hvordan svartmetall skal presenteres live.

Bandet er snart ute med nytt album med den spenstige tittelen Fuck You All. Dersom albumet holder samme nivå som denne liveopptredenen har vi metallglade lyttere virkelig noe å glede oss til!

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.