Love & Fear – Tilbake i slag

Love & Fear – Tilbake i slag

At Tom Russell er tilbake med fynd og klem er ikke å overdrive. Hans foregående utgivelser har i grunnen ikke vært mye å sløse bort superlativer på, men med Love & Fear stiller det seg annerledes. Mye av dette kan vi takke de gjennomgående gode låtene for. At Tom Russell kan skrive låter er ikke noe nytt, men det begynner å bli en stund siden man har lyttet med spisse ører etter de gode tekstene og de fine detaljene i arrangementene.

Love & Fear har heldigvis nok av gode, vitale og bærekraftige låter som på sedvanlig vis tar opp temaer som Russell har skrevet om før: kjærlighet, tap, sorg og omtanke for samfunnets tapere. I tillegg til noen av de beste låtene han har skrevet, sitter melodiene som et skudd og med hjelp av musikerer som Andrew Hardin, Fats Kaplin, Gurf Mortix og Gretchen Peters skulle det musikalske være godt ivaretatt.

Love & Fear byr på forfriskende og inspirerende countryrock og er veteranens beste utgivelse på svært lenge. Det skulle ikke forundre meg, når jeg får tenkt meg grundig om, om det ikke er Tom Russells karrierehøydepunkt.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.