Bukta mangler folk

Hittil har festivalen, som er inne i sitt tredje år, sikret seg 200 frivillige. Det er særlig innen områdene miljø, sikkerhet og bar at det skorter på folk, skriver festivalledelsen i en pressemelding.

Interesserte kan registrere seg på hjemmesiden til Buktafestivalen; www.bukta.no. Utover aldersgrense på 18 år stilles det ingen krav til de som vil jobbe som frivillig. – Som frivillig på Buktafestivalen blir man kjent med masse nye folk, og man får sett masse kule konserter gratis. Vi har erfart at de fleste som har vært frivillig tidligere år, også har meldt seg i år, noe som tyder på at folk trives med frivillig jobbing på Buktafestivalen, ifølge pressemeldingen.

Buktafestivalen arrangeres i Telegrafbukta på sydspissen av Tromsøya den nestsiste uken i juli. I år har festivalen sikret seg artister som Motörhead, Danko Jones, Seigmen, Kaizers Orchestra, Brant Bjork, Turboneger og Dum Dum Boys.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.