Vinn Ralph Myerz-effekter

Vinn Ralph Myerz-effekter

DENNE KONKURRANSEN ER NÅ AVSLUTTET!

Foto: Knut Åserud (promo)

Bergenserne i Ralph Myerz And The Jack Herren Band er svært festivalaktuelle denne sommeren, og har så langt spilt på blant annet Trænafestivalen og Bremanger Rock Weekend. Denne helgen står Midnattrocken og Fjellparkfestivalen for tur, før det bærer videre til Månefestivalen og Baderock, for ikke å glemme Lost Weekend i mer hjemlige trakter på Askøy utenfor Bergen. Liste over alle festivalopptredener finnes her.

Tålmodighet er en sann dyd, og i disse dager høster Bergens egne Ralph Myerz And The Jack Herren Band godene for å ha husket på nettopp denne gyldne regel. Etter to suksessfulle utgivelser på utenlandske indieselskaper (A Special Album og Your New Best Friends) har Myerz-maskineriet endelig funnet veien til sitt majorhjem Virgin Records.

Vinn T-skjorter
I anledning overgang til nytt selskap, kan du her vinne kule T-skjorter ved å svare på følgende spørsmål:
Hvilken label hadde Ralph Myerz And The Jack Herren Band kontrakt med før overgangen til Virgin Records?

Merk ditt svar Ralph Myerz og send det til konkurranse@panorama.no innen tirsdag 1. august. Husk å oppgi navn og adresse så vi vet hvor vi kan sende premien dersom du blir trukket ut som en av vinnerne.

Fotograf: Knut Åserud– Vi er på en plass i karrieren vår der vi endelig har funnet oss selv og rendyrket vårt uttrykk, sier trommeslager Tarjei Strøm om den kommende platen.

Albumet er en herlig miks av bandets fryktløse live-energi, den frenetiske dansbarheten og det møysommelige musikkhåndverket.

Energi og lek
Nettopp denne energien og lekenheten har ”ralpherne” tatt med seg i studio denne gangen, og første smakebit fra høstens kommende album er singelen Kill The DJ, som du kan sjekke videoen til her:
512kbps: (høy oppløsning, rask nettilgang)
54kbps: (lav oppløsning, treg nettilgang)

Siden syvtommerdebuten i form av NikitaTelle Records i 1998, har bandet bygget seg opp ett fantastisk rykte verden over og en solid fanbase både i hjemlandet og utover det europeiske kontinentet.
Bandet kan også vise til godt over 150.000 solgte plater på verdensbasis, gulltrofe for A Special Album og Alarmpriser for begge langspillere.

Hyllet av DJ-eliten
Bandet ble tidlig trykket til hjertet av DJs som Dimitri From Paris, Rob Da Bank, Felix Da Housecat, Richard Dorfmeister, Chris Coco og Mr.Scruff. Disse gjorde ralpherne udødelige på dansegulv verden over, men det var først da bandet begynte å turnere at de for alvor fikk vist verden hva dette dreide seg om.

For det er nettopp i konserttapning bandet virkelig kommer til sin fulle rett. Den dedikerte fansen belønnes med endeløse turneer og de siste fire årene har de turnert non-stop og gjort sine egne klubb-konserter i nesten hver eneste krik og krok av Europa. Bandet har også markert seg solid på flere av de største europeiske festivalene.

Enten de spiller for tre personer og en hund på en luguber bule i Hamburg, åpner hovedscenen på legendariske Glastonbury eller stepper inn for David Bowie foran 70.000 mennesker på Frankrikes største rockfestival, vil Ralph Myerz And The Jack Herren Band spille et hvert show som om det var deres siste.

Gir alt
Med sitt fryktløse pågangsmot for å underholde drar bandet intensiteten fra 11 til det uendelige, leverer varene og sørger for at ingen forlater et show uten å være fornøyde.

En bombe klar til å detoneres:
– Vi har lenge vært fans av Ralph Myerz And The Jack Herren Band, og ser frem til å samarbeide med et så nyskapende og kreativt band som dem, sier Jarle Savio, A&R på EMI.

(Tekst: EMI Music Norway)

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.