Bannlyst og dømt?

Bannlyst og dømt?

Foto: Warner Music (promo)

Hun har aldri vært kjent for sin diskresjon eller frykt for skandaler, og når Madonnas Confessions-turnè kommer til Düsseldorf på søndag kan hun nok en gang skape overskrifter. Ifølge musikkmagasinet NME vil konserten bli overvåket med hensyn på en eventuell tiltale for blasfemi.

Kors og tornekrans
Under showet ser man Madonna henge på et diamantbeslått kors med en krone av torner. Blant de mange som har latt seg provosere av dette er de religiøse lederne i Roma, og kardinal Ersilio Tonino har bedt om at Madonna blir bannlyst på grunn av religiøse fornærmelser.

Madonna spilte tidligere i høst ikke langt fra pavens bolig, på Olympia stadion i Roma, uten at det førte til noen bannlysning – men foreløpig siste ord i denne prosessen sies 20. august på Düsseldorf LTU Arena.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.