Lasse Myrvold er død

Lasse Myrvold er død

Foto: promo

Dans Til Musikken er en musikalsk hyllest til Lasse Myrvold (til venstre på bildet) i det legendariske «nyrock»-bandet The Aller Værste!, gruppen bak den norske klassikeren Materialtretthet i 1980, og Disniland I De Tusen Hjem som kom året etter.

Markeres med konserter
Allerede i kveld markeres utgivelsen på Garage i Bergen, hvor William Hut, Gest, Tine Taule, Roaren, The Owens og Kate Augestad tolker sine bidrag og hvor det også serveres smakebiter fra albumet av DJ Leven. Etter planen skulle hovedpersonen selv, Lasse Myrvold, være til stede på denne hyllestkonserten sammen med øvrige medlemmer fra The Aller Værste!.

Torsdag 7. september arrangeres en tilsvarende konsert på Café Mono i Oslo, da med White Lord Jesus, Gest, Terroristene, Grill Bill & The Hot Dogs og Hawaii Go Go’s på programmet. Også her presenterer DJ Leven smakebiter fra albumet som er i salg fra i dag.

Følelsesladet
Sterke følelser vil i begge tilfeller prege arrangementene. Lasse Myrvold sovnet stille inn i går kveld etter å ha kjempet mot kreft den siste tiden. Han hadde familie og nære venner rundt seg på deødsleiet. Han etterlater seg en betydelig musikalsk arv.

Blant øvrige artister som bidrar på hyllestplaten finner vi DumDum Boys, Jan Eggum, Bugge Wesseltoft, Hopalong Knut, Unge Frustrerte Menn, Sergeant Petter, Kim Hiortøy, Stavanger Energi, Stavangerensemblet, Pål Jackman & Harald Eia, Kong Klang (Myrvolds eget band fra tiden før TAV!, red.anm.), Kate Augestad (Johnny Banan Band), Terroristene, Eiendommelige Forhold, White Lord Jesusog The Owens mens folk som Jan Eggum, Lars Lillo-Stenberg og Harald Eia alle dukker opp i videoen til tittelsporet Dans Til Musikken som kan sees her.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.