Påmeldingsfristen til by:Larm nærmer seg

Påmeldingsfristen til by:Larm nærmer seg

Foto: Anthony Hokins (arkiv)

– Ett helt år har gått siden vi sist inviterte kjente og ukjente norske artister til å sende inn demoer og CD-er, og året som har gått har vist at by:Larm for alvor kan være et springbrett videre i karrieren til mindre artister og band som har det lille ekstra. Band som Grand Island, Rockettothesky, Heroes & Zeros (bildet), The School og The Cheaters har alle hatt en eksplosiv vekst i karrieren etter fantastiske konserter på by:Larm i Tromsø tidligere i år. De har blitt signet på plateselskaper, blitt spilt på radio, fått spille på landets største festivaler og fått store oppslag i avisene, skriver by:Larm i pressemeldingen.

Frist 23. september
– Når vi returnerer til Trondheim for å feire tiårsjubileum i 2007, håper vi på at alle artister og band med god tro på eget materiale, samt managements og andre aktører, tar tak og sender inn materiale til vurdering. Fristen for påmelding er 23.september. Gå inn på bylarm.no/bandpaamelding for registrering.

Årets demojury blir som vanlig ledet av programansvarlig for by:Larm, Runar Eggesvik, og med seg i juryen har han Henning Krane, Øystein Ronander, Knut Martin Kristensen, Itta Helland-Hansen, Ingunn Sand, Tor Erik Munkvoll, Ninitha Dagslott, Øystein Løseth, Lennart Thue Hansen, Siri Narverud Moen og Kim Andrè Åsli.

by:Larm 2007 arrangeres altså i Trondheim fra 8. til 10. februar neste år. Det aller første by:Larm ble også avholdt i Trondheim i 1998, og neste år er tredje gang trøndelagshovedstaden står for arrangementet. For ytterligere informasjon, besøk by:Larms egne nettsider.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.