Scroll To Top

Vinn Sergeant Petter-album og -billetter

Artister: Sjangre: ,

Denne konkurransen er nå avsluttet. Takk til alle som deltok!

Foto: Knut Åserud (promo)

Så er han her igjen, den bedagelige bergenseren med rutet skjorte og suverene sanger. Rockegutten med countryrøst og pophjerte – eller var det omvendt? Uansett, tre og et halvt år er gått siden Sergeant Petter Fotograf: Knut Aaserudslo gjennom med noen feiende flotte radioslagere og debutalbumet It’s A Record – et overflødighetshorn av energi, oppfinnsomhet og sjarme. Førstkommende mandag er han tilbake med sin tredje langspiller A Mid-Tempo Frenzy.

Debuten fra 2003 var en utgivelse som skaffet Petter hengivne fans i inn- og utland, viktige festivaljobber på Roskilde– og Quart-festivalen, samt Alarm-nominasjon og en invitasjon til å opptre med Bergen Filharmoniske Orkester som backingband. Platen imponerte nederlanske Excelsior Recordings nok til å signere Sergeant Petter, noe som har ført sersjanten ut på flere vellykkede felttog nedover kontinentet.

Leken musikalitet
I november 2003 fulgte bergenseren opp med EP-en Let’s Go Wrestling, som viste enda flere nyanser av hans lekne musikalitet. Og i begynnelsen av 2005 kom så andrealbumet Monkey Tonk Matters, med radiohiten Honky Tonk Rose og en ny bukett fengende refreng og frekke påfunn.

Fotograf: Knut AaserudAlbumet befestet Sergeant Petters posisjon som en av våre mest originale artister og ble i vinter nominert til Spellemannprisen for beste countryalbum, i mangel av en kategori som omfattet alle hans mange musikalske dimensjoner.

I anledning lanseringen av Sergeant Petters tredje studioalbum, A Mid-Tempo Frenzy, spiller han nye og gamle låter på henholdsvis Hulen i Bergen fredag 6. oktober, og på Café Mono i Oslo lørdag 7. oktober. I samarbeid med Petter selv gir vi deg nå sjansen til å vinne billetter til en av konsertene, samt et eksemplar av det nye albumet. Vinnerne som trekkes ut får to billetter hver, slik at han eller hun slipper å gå alene på konsert.

Plater og billetter
Det eneste du trenger å gjøre er å svare riktig på følgende spørsmål:
Hva er Sergeant Petters egentlige navn?

Merk ditt svar Sgt. Petter og send det til konkurranse@panorama.no innen torsdag 5. oktober. Husk å oppgi i hvilken by du ønsker å gå på konsert i, samt navn og adresse så vi vet hvor vi kan sende albumet dersom du blir trukket ut som en av vinnerne. Lykke til!

Om skribenten

kommentarer