Vinn Sergeant Petter-album og -billetter

Vinn Sergeant Petter-album og -billetter

Denne konkurransen er nå avsluttet. Takk til alle som deltok!

Foto: Knut Åserud (promo)

Så er han her igjen, den bedagelige bergenseren med rutet skjorte og suverene sanger. Rockegutten med countryrøst og pophjerte – eller var det omvendt? Uansett, tre og et halvt år er gått siden Sergeant Petter Fotograf: Knut Aaserudslo gjennom med noen feiende flotte radioslagere og debutalbumet It’s A Record – et overflødighetshorn av energi, oppfinnsomhet og sjarme. Førstkommende mandag er han tilbake med sin tredje langspiller A Mid-Tempo Frenzy.

Debuten fra 2003 var en utgivelse som skaffet Petter hengivne fans i inn- og utland, viktige festivaljobber på Roskilde– og Quart-festivalen, samt Alarm-nominasjon og en invitasjon til å opptre med Bergen Filharmoniske Orkester som backingband. Platen imponerte nederlanske Excelsior Recordings nok til å signere Sergeant Petter, noe som har ført sersjanten ut på flere vellykkede felttog nedover kontinentet.

Leken musikalitet
I november 2003 fulgte bergenseren opp med EP-en Let’s Go Wrestling, som viste enda flere nyanser av hans lekne musikalitet. Og i begynnelsen av 2005 kom så andrealbumet Monkey Tonk Matters, med radiohiten Honky Tonk Rose og en ny bukett fengende refreng og frekke påfunn.

Fotograf: Knut AaserudAlbumet befestet Sergeant Petters posisjon som en av våre mest originale artister og ble i vinter nominert til Spellemannprisen for beste countryalbum, i mangel av en kategori som omfattet alle hans mange musikalske dimensjoner.

I anledning lanseringen av Sergeant Petters tredje studioalbum, A Mid-Tempo Frenzy, spiller han nye og gamle låter på henholdsvis Hulen i Bergen fredag 6. oktober, og på Café Mono i Oslo lørdag 7. oktober. I samarbeid med Petter selv gir vi deg nå sjansen til å vinne billetter til en av konsertene, samt et eksemplar av det nye albumet. Vinnerne som trekkes ut får to billetter hver, slik at han eller hun slipper å gå alene på konsert.

Plater og billetter
Det eneste du trenger å gjøre er å svare riktig på følgende spørsmål:
Hva er Sergeant Petters egentlige navn?

Merk ditt svar Sgt. Petter og send det til konkurranse@panorama.no innen torsdag 5. oktober. Husk å oppgi i hvilken by du ønsker å gå på konsert i, samt navn og adresse så vi vet hvor vi kan sende albumet dersom du blir trukket ut som en av vinnerne. Lykke til!

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.