The Tender Place – A Collection 1999- 2005 – Helt konge

The Tender Place – A Collection 1999- 2005 – Helt konge

Jeg hadde den udelte glede å høre bandet The Good Sons under en konsert i Bergen en gang midt på nittitallet. Da var det countryrock som var det gjeldende musikalske språket. På Tender Place – A Collection 1999 – 2005 henter han inspirasjon fra amerikansk såvel som britisk folk, pop og mer mainstream rock. Resultatet er det fint lite å utsette på.

Han er en utmerket låtskriver og har en stemme som står seg til det gjennomgående gode materialet. Låtene er hentet fra hans tre album God Shape Hole (1999), A Decent Man (2003) og Absent Friends (2004), samt The Good Sons album Wines, Lines & Valentines. Og på bakgrunn av denne utmerkede samlingen er det bare å gå til anskaffelse av disse albumene.

«I`m A decent man doing decent things» synger Mickael Weston King på åpningskuttet A Decent Man, og det har han helt rett i.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.