Scroll To Top

Di Beste Med Di Derre – Rumba med faren til Gunn

Artister: Sjangre: , ,
Karakter

Di Derre er et av få band ”alle” kan like og neste ”alle” liker. Takket være en utmerket låtskriver som Jo Nesbø har di derre bak seg en stor katalog av superbe underfundige sjarmerende og bittersøte poplåter det ikke er det minste flaut å gå rundt å nynne på. Dette er mainstream poprock som blir spilt på P1, P2. P3 og P4 og som fortjener å bli spilt i hjel.

Man har selvsagt for lengst gått lei av Rumba Med Gunn og Jenter, men Di Beste Med Di Derre er full av herlige oppvekstbetraktninger og hverdagspoesi med sangtitler som Kråka På Taket, Faren Til Ivar og kanskje de beste av dem alle: 90- metersbakken og hyllesten til Bergens (og Norges?) siste ekte brune kafè, Børs Cafè. Så får vi bare bære over med at den ekle og gørrkjedelige Jakka Mi også er inkludert.

Det eneste store minuset med Di Derre er at de er fra Molde og innbitte MFK- tilhengere. Men hva gjør vel det? Molde rykker jo ned i år.

Om skribenten

Dagfinn Bergesen

kommentarer