De første artistene til by:Larm 2007

<b>by:Larm</b> feirer sitt 10-års jubileum med det de beskriver som et musikalsk angrep på Trondheim. Her er de første artistene som skal brukes i dette angrepet.

Foto: Halina Sjuve

by:Larm er tilbake der alt startet i 1998, nemlig Trondheim. Vi har i løpet av 10 år blitt et av de viktigste musikkarrangementene i Skandinavia med stor internasjonal oppmerksomhet og deltagelse. Musikkangrepet på Trondheim skal vekke oppsikt, vi skal bygge opp 12 scener og infrastruktur i Trondheim øst, en musikkby i byen. by:Larm 2007 skal oppsummere det by:Larm har stått for i 10 år, samtidig som vi skal stake ut kursen videre, sier daglig leder Erlend Mogård-Larsen.

Konsertscener i ubåthavn
Konsertene under neste års festival vil bli holdt i forskjellige lokaler i Trondheim øst der by:Larm skal bygge opp konsertscener i Dora, Svartlamon og Trikkestallen.

Dora er en ubåtstasjon ferdigstilt av tyskerne i 1943. I Dora skal det bygges opp sju scener på totalt 6500 kvm. På Svartlamon disponerer festivalen 2000 kvm som skal omgjøres til fire scener. En scene skal bygges i Trikkestallen i et rom på over 1000 kvm.
Fotograf: Halina Sjuve
De første artistene som er klare for by:Larm 2007:

Lorraine
Dunè
(DK)
Raymond och Maria (S)
The School
Rockettothesky
(bildet)

– Vi ønsker med dette slippet å vise at vi vil ha økt fokus på nordiske band i by:Larm i Trondheim, men samtidig at vi først og fremst fremdeles er et treff for norsk musikkbransje, og ingenting er viktigere for by:Larm enn å hjelpe norske band videre i karrieren, forteller arrangøren i en pressemelding.

For mer informasjon se www.bylarm.no.

Om Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.