Gratiskonsert i Oslo

Gratiskonsert i Oslo

Verdensdagen for psykisk helse er denne uken, og i den anledning arrangerer Mental Helse Ungdom konsert i Oslo.

Blant artistene som stiller er Frustrerte Herrer, Papa K. Kvintett og Second Hand Band, samt vokalistene Maria Husby og Gry Anette Kleiv.

Rapgutta Frustrerte Herrer kommer fra Oslo, og rapper som navnet antyder om ting som irriterer og frustrerer dem. Eksotiske Papa K. Kvintett surfer på musikksjangerne jazz, soul, samba, mambo og mariachi, krydret med balkansk stemning.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.