Scroll To Top

Gratiskonsert i Oslo

Verdensdagen for psykisk helse er denne uken, og i den anledning arrangerer Mental Helse Ungdom konsert i Oslo.

Blant artistene som stiller er Frustrerte Herrer, Papa K. Kvintett og Second Hand Band, samt vokalistene Maria Husby og Gry Anette Kleiv.

Rapgutta Frustrerte Herrer kommer fra Oslo, og rapper som navnet antyder om ting som irriterer og frustrerer dem. Eksotiske Papa K. Kvintett surfer på musikksjangerne jazz, soul, samba, mambo og mariachi, krydret med balkansk stemning.

Om skribenten

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

kommentarer